KosovaJob për Klientin

Shkollim apo punësim në Gjermani

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Për të gjithë të interesuarit në fushën e mjekësisë ofrojmë shkollim apo punësim në firmat gjermane në Gjermani.

Ata të cilët e kanë përfunduar shkollën e mjekësisë së përgjithshme, mund të aplikojnë për punësim në Gjermani.

Personat të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme (drejtime të ndryshme: Mjekësi, Gjimnaz, Ekonomi) mund të aplikojnë për shkollim 3 vjeçar në drejtimin e infermierisë në Gjermani.

Për çdo interesim, pyetje e sqarime mund të kontaktoni në Whatssapp përmes numrave të telefonit: +38349482425 dhe +4915141303953
ose përmes emailit: bewerbungen.m@gmail.com

Ndoshta është me rëndësi me cek që nuk jemi agjension që kërkojnë pagesa për shërbime, ne jemi pjesë e firmës që kërkojnë të interesuarit, andaj do jemi në ndihmesë gjatë gjithë procesit..

Ju mirëpresim...

 

Shikime 6605
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC