Kujtesa

Menaxher i Përmbajtjes Televizive

	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

Menaxher i  Përmbajtjes Televizive - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë njohuri për përmbajtje televizive, filma dhe spkektrin e mediave dixhitale
 • Të ketë kuptim të qartë të përmbajtjes televizive e cila ofrohet në treg (lista e kanaleve / ç’farë përmbajtje televizive transmetohet, filma, shfaqje televizive, kohëzgjatje e përmbajtjeve/emisioneve, të drejtat e përmbajtjes, ekzkluziviteti, çmimet)
 • Të monitoroj ndryshimet në përmbajtjen televizive të konkurrentëve
 • Të propozoj përmbatje shtesë të përshtatshme (kanale televizive, përmbajtje të filmave)
 • Të identifikoj, kontaktoj dhe negocioj me ndërrmarjet që ofrojnë përmbajtje telvizive

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Të ketë përvojë paraprake në një fushë të ngjashme (e preferuar)
 • Aftësi të forta analitike për të vlerësuar shpejtë mundësitë e biznesit
 • Njohuria e nivelit të lartë të Gjuhës Angleze e domosdoshme
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil
 • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht  ndaj ndryshimeve
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 02.06.2020 deri më datë 09.06.2020. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

 

Shikime 2788
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC