IP-Kos

Operator i shitjes në Pompë (Graçanicë)

	 	 

“ IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 810834673 me adresë në Rrugën : Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence); 10000 Kosovë Prishtinë,  shpall:


 K O N K U R S
Titulli i pozitës:

  • Operator i shitjes në Pompë

Në këtë lokacion:

Graçanicë ( Llapnasellë )

Përshkrimi i pozitës:  Operator i Shitjes në pompë

  • Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.
  • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër.
  • Ti përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës në pikën shitëse;.
  • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore.

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator të shitjes në pompë

  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
  • Të ketë aftësi komunikuese,

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm:

Konkursi është i hapur  deri më dt. 05.06.2020

Shikime 518
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC