TSTS Group

Staf në Anijet Italiane

	 	 

STAF NE ANIJET ITALIANE!

Qendra e trajnimit dhe e  punesimit te detareve TSTS Group me qender ne Shqiperi ne bashkepunim me kompanite e trageteve GNV, ben bashke shtetet e nje kombi edhe ne nje fushe tjeter, ne ate te punesimin detar duke hapur aplikimet per pozicionet e ndryshme te punes per shtetasit e Kosoves si me poshte :

  • Asistente zyre (njohuri shume te mira te gjuhes italiane dhe asaj angleze dhe pervoje pune si asistente).
  • Ndihmes kuzhinier (pervoje pune ne kuzhine ose diplome per kete profesion).
  • Engine boy (pervoje pune si mekanik ose diplome per kete profesion).
  • Steward (mirembajtje kabinash, kamarier, banakier etj)
  • Casier/casiere (pervoje pune si shites dhe njohuri te gjuhes italiane dhe angleze)

- Individet qe do perzgjidhen do te kene mundesine te perfitojne nje kontrate pune 4-6 mujore me te drejte rinovimi, me page duke filluar nga 945$ sipas pozicionit perkates. Imbarkimet jane ne periudhen qershor-korrik. Shpenzimet e akomodimit, ushqimit, transportit dhe vizes jane te mbuluara nga kompania punedhenese. Kandidatet meshkuj apo femra duhet te zoterojne gjuhen angleze dhe/ose italiane, te jene te grupmoshes 20-45 vjec, te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme, te kene etike pune, te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Nepermjet punesimit detar ju jepet mundesia te fitoni pa shpenzuar dhe te udhetoni ne vende te ndryshme.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: info@tstsgroup.com (ne gjuhen angleze/italiane ne modelin Europass) si dhe te aplikojne ne linkun  https://www.careers-page.com/tsts-group-shpk
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te perzgjidhen per zhvillimin e nje interviste ne skype.

Numra kontakti: 0696075888 / 0672030620 / 0672030670.

Shikime 3417
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC