Fiorentina Steak House

Kuzhinier/e (2), Pastrues/e (1)

	 	 

Fiorentina Steakhouse ne Prishtine hap 3 vende të lira të punës

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti: Kuzhina

2 Kuzhinier/e

1 Pastrues/e

PËRGJEGJËSITË KRYESORE E KUZHINIR/E:

 • Bën përgatitjet e para-gatimit, gatuan në mënyrë aktive dhe siguron që asgjë nuk mungon gjatë shërbimit mëngjesit, drekës dhe darkës.
 • Përgjegjës për ruajtjen e mallrave për zonën e tij/saj, përgjegjës për të mbajtur shënimet e datave të skadencës dhe përgjegjës për ruajtjen e produkteve në përputhje me standardet e higjenës. Bën kontrollë rutinore të ruajtjes dhe raporton çdo parregullsi.
 • Përgatit listën e blerjeve të tregut
 • Përdor të gjitha pajisjet dhe makineritë e kuzhinës në mënyrë të sigurt dhe siguron që i gjithë personeli është i informuar dhe trajnuar për t'i përdorur ato si duhet.
 • Siguron pastërtinë e enëve, pajisjeve dhe makinerive të përdorura dhe raporton për ndonjë gabim ose dëmtim.
 • Sigurohet që ushqimi i prodhuar të jetë në përputhje të vazhdueshme me standardet e përcaktuara.
 • Trajnon ekipin e tij/saj (nëse ka) në punë teorikisht si dhe kur është e nevojshme.
 • Respekton rregullat e shëndetit dhe sigurisë ndaj zjarrit për kuzhinë.
 • Raporton në punë në kohë në uniformë të pastër dhe të pastër me kujdesin e vetë-higjenës.
 • Keni komunikim të mirë dhe punë në bashkëpunim të mirë me kolegët.

KUALIFIKIMET:

Arsimi: Minimum i diplomuar në shkollë të mesme

Përvoja: Minimum 3 vjet përvojë e ngjashme në kuzhinë në një restaurant me reputacion.

Kualifikime të tjera: Ka njohuri për funksionimin e kuzhinës, prodhimin e ushqimit, higjienën, të përqendruar në kënaqësinë e mysafirëve dhe përmirësimin e vazhdueshëm të standardeve, ka marrëdhënie të mira ndërpersonale.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE E PASTRUES/E

 • Bënë pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës ne objekt.
 • Bënë pastrimin e xhamave , kuzhines dhe kryen detyra te tjera te pastrimit te cilat kerkohen na udheheqësi.

Kualifikimet : Të ketë të kryer shkollen fillore e mesme e ulët.

Dokumentet për aplikim:

 • CV

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik, në fiorentinasteakhouse@gmail.com me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 03 Qershor 2020 deri në orën 15:00.

Shikime 1756
Kategoria Gastronomi
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC