Auto Mita

Konsulent i Shitjes (2)

	 	 

Konsulent i Shitjes

- 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Të ndërtojë marëdhënie me klientët ekzistues dhe potencial;
 • Të prezantojë veturat në detaje;
 • T’u ofrojë klientëve zgjidhjen e duhur;
 • Të sygjerojë koncepte për kampanja të reja;
 • Të zbatojë procesin e shitjes që mbështetet në standardet e shitjes;
 • Të analizojë nevojat e tregut;
 • Të shqyrtojë dokumentet që lidhen me shitjen e veturave të reja duke i përmbushur të gjitha kërkesat ligjore;
 • Të mirëmbajë dokumentacionin e shitjes dhe mbikëqyrë sistemin e shitjes;
 • Të prezantojë rezultatet në baza mujore.

Specifikat e punës:

 • Përvojë në shitje, e preferueshme përvoja në shitje të veturave;
 • Të ketë njohuri të veturave;
 • Të ketë aftësi negociuese dhe komunikuese;
 • Të punojë në grup;
 • Duhet të jetë në gjendje të punoj nën presion;
 • E preferueshme të ketë Diplomë Universitare në fushat si: Menaxhment, Ekonomik dhe fusha të tjera relevante.

Shënim: Paga është e bazuar në skema jashtëzakonisht stimuluese me mundësi të ardhurave mujore mbi 1,500 EUR.

Të gjithë të interesuarit/at mund të aplikojnë përmes email adresës: hr@automita.com duke specifikuar titullin e pozitës në subject.

Afati i fundit për aplikim është data 17 Qershor 2020.

Auto Mita Footer

Shikime 2292
Kategoria Shitje
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC