Auto Mita

Inxhinier i veturave – Mekatronikë (2)

	 	 

Inxhinier i veturave – Mekatronikë

- 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Bën zgjidhje për problemet në vetura duke përdorur proceset mekanike dhe elektronike dhe teknologjinë kompjuterike;
  • Aplikon sisteme të përparuara të kontrollit;
  • Bën modelimin, simulimin dhe analizën e sistemeve komplekse mekanike, elektronike;
  • Përditëson pajisjet dhe softuerët në njësitë e kontrollit;
  • Bën diagnostifikimin e veturave dhe vlerësimin e shkaqeve të problemeve;
  • Riparon automjetet dhe sistemet e tyre;

Specifikat e punës:

  • Përvojë relevante;
  • Bachelor në fushën relevante;
  • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
  • E preferueshme të ketë Diplomë Universitare në fushën e Mekatronikës.

Të gjithë të interesuarit/at mund të aplikojnë përmes email adresës: hr@automita.com duke specifikuar titullin e pozitës në subject.

Afati i fundit për aplikim është data 17 Qershor 2020.

Auto Mita Footer

Shikime 663
Kategoria Mekanikë
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC