Auto Mita

Analist i të dhënave

	 	 

Analist i të dhënave

- 1 pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Interpreton të dhënat, analizon rezultatet duke përdorur teknika statistikore;
  • Zhvillon dhe implementon bazat e të dhënave, sistemeve të mbledhjes së të dhënave, analitikës së të dhënave dhe strategjive të tjera që optimizojnë efikasitetin dhe cilësinë statistikore;
  • Përvetëson të dhëna nga burimet e të dhënave parësore ose dytësore dhe mirëmbanë bazat e të dhënave / sistemet e të dhënave;
  • Identifikon, analizon dhe interpreton trendet ose modelet në grupe komplekse të të dhënave;

Specifikat e punës:

  • Diplomë Universitare në fushë relevante;
  • Përvojë e dëshmuar e punës si një analist i të dhënave ose analist i të dhënave të biznesit;
  • Ekspertizë teknike në lidhje me modelet e të dhënave, zhvillimin e hartimit të bazës së të dhënave;
  • Njohuri të forta dhe përvojë me paketat e raportimit (Objektet e Biznesit etj), bazat e të dhënave (SQL etj), programimin (kornizat XML, Javascript, ose ETL);
  • Njohuri mbi statistikat dhe përvojën e përdorimit të paketave statistikore për analizimin e të dhënave (Excel, SPSS, SAS etj);
  • Aftësi të forta analitike me aftësinë për të mbledhur, organizuar, analizuar dhe shpërndarë sasi të konsiderueshme informacioni me vëmendje në detaje dhe saktësi.

Të gjithë të interesuarit/at mund të aplikojnë përmes email adresës: hr@automita.com duke specifikuar titullin e pozitës në subject.

Afati i fundit për aplikim është data 17 Qershor 2020.

Auto Mita Footer

Shikime 1371
Kategoria Administratë
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC