Hoja

Përpunues i të dhënave

	 	 

Pozita: Përpunues i të dhënave

Përshkrimi:
Kompania Buchhaltung me seli në Gjermani me zyra në Kosovë është në kërkim të një personi që flet mirë gjermanisht. Puna e tij / saj kryesore do të jetë përpunimi i të dhënave dhe mirëmbajtja e sistemit menaxhues të produkteve/shërbimeve. 

Paga fillestare: 400€ Paga pas 3 muajëve me performancë të mirë: 600€

Përgjegjësitë e punës:

  • Mirëmbajtja e sistemit menaxhues dhe përpunimi i të dhënave
  • Futja e të dhënave në sisteme me saktësi përmes Excel 

E nevojshme:

  • Njohja shumë e mirë e gjuhës gjermane
  • Njohja shumë e mirë e Microsoft Excel, përkatesisht punimi me Pivot Tables, Tables dhe Formula.

Nëse jeni të interesuar të jeni pjesë e jona, aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në emailin hr@hoja-ks.com.

Shikime 4288
Kategoria Administratë
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC