Eurometal

Punëtor Krahu (5 vende), Shofer i kategorisë E (2 vende)

	 	 

Kompania Eurometal shpk hap konkurs për pozitat:

  1. Punëtor Krahu (5 vende)
  2. Shofer i kategorisë E (2 vende)

Kualifikimet për pozitën Punëtor Krahu:

  • Të jetë fizikisht i shëndetshëm për punë fizike;
  • Të jetë fleksibil dhe i aftë për punë nën presion;
  • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm.

Kualifikimet për pozitën Shofer(kategoria E):

  • Të posedojë patent shoferin (kategoria E);
  • Të ketë përvojë pune.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës: 
elbasan.m@eurometal-ks.com 
apo përmes numrit të kontaktit 049/42 60 60 prej orës 08:00-17:00

Shikime 3099
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC