Sonnecto

Projekt Menaxher/e - Në Gjuhën Arabe

	 	 

Projekt Menaxher\e - Në Gjuhen Arabe

Pozitë e lirë pune - Gjysmë orari ​* ​Hëne ​deri​ Premte​​*Orari fleksibil

Sonnecto është kompani me përvojë në teknologji dhe kujdes ndaj klientit me qendër në Prishtinë, e specializuar në shërbime për tregun anglisht-folës. Misioni jonë është të krijojmë zgjidhje dhe rritje duke bashkuar teknologjinë dhe aftesitë tona me klientët tonë në SHBA dhe në vendet tjera!

www.sonnecto.com - The Greater Growth

Përshkrimi i punës

Projekti ka të bejë me zhvillimin e aplikacionit mobil në kategorinë e shërbimeve shëndetësore (HealthCare Mobile Application).

Projekt menaxheri do të ketë përgjegjësi të menaxhoj komunikimin e ekipeve nga Kosova me ekipet jashtë vendit, duke organizuar dhe deleguar detyra nga klienti tek punonjësit në Kosovë.

Përgjegjësitë e punës

 • Menaxhim dhe mbikqyrje të punëve të ekipës së zhvilluesve
 • Mbikqyrje të procesit të implementimit dhe koordinim të aktiviteteve të përditshme
 • Koordinim në mes të klientit dhe menaxhmentit të Sonnectos
 • Mbështetje dhe udhëzime për strategji të implementimit
 • Raportim tek klienti dhe menaxhmenti i Sonnectos
 • Zgjidhje të problemeve të ekipes

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Arabe në të shkruar dhe folur (gjuha Angleze përparësi)
 • Aftësi shumë të mira menaxhuese, organizative, planifikuese dhe komunikuese
 • Aftësi për të menaxhuar projekte
 • Aftësi për të prezantuar në mënyrë sa më efikase problematikat, komunikim i shkëlqyeshëm me gojë dhe me shkrim, përgatitje raportesh
 • Shkollim univeristar në fushën e menaxhimit ( e preferueshme )

Benifitet e të punuarit në Sonnecto

 • Orar fleksibil
 • Kontratë të plotë
 • Punë nga Shtepia apo ne zyre, Lokacioni - Prishtinë (qendër të qytetit)

Kandidatët të cilët hynë në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët dërgojnë CV në jobs@sonnecto.com,​ jo më vonë se deri më datën ​20.04.2020.

Shikime 1336
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC