KosovaPress

Përkthyes/e të gjuhës Serbe (2)

	 	 

KONKURS

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për:

  • Përkthyes/e të gjuhës Serbe (2 vende)

Përgjegjësitë

  • Përkthimi i përmbajtjeve për agjencinë nga gjuha Serbe në Shqip dhe nga Shqipja në Serbisht
  • Përkthimi i materialeve të tjera që dërgohen nga stafi i Agjencisë dhe për qëllime të Agjencisë

Kushtet

  • E preferueshme; minimum 3 vite përvojë të ngjashme;
  • Shkathtësi komunikimi, në mënyrë verbale dhe në të shkruar, me qëllim që të jetë i aftë të komunikojë;
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter
  • Aftësi në përmbushjen e detyrave dhe punëve me ngarkesë, dhe përcaktimin prioriteteve;

Kandidatët duhet të dërgojnë CV e tyre në zyrat e redaksisë apo në email adresën konkurse@kosovapress.com

Konkursi mbetet i hapur nga data 06 Prill 2020 deri më 13 Prill 2020.

Shikime 1675
Kategoria Përkthim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC