Nelt LLC

Merchandiser M/F (x5)

	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

5 MERCHANDISERA/E

Kandidatët dhe kandidatet për këtë pozitë duhët të kenë vendbanimin në këto qytete: 2 - Prishtinë; 1 - Prizren; 1 - Pejë; 1 - Ferizaj.

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pozicionimi i produkteve në kategori në përputhje me parimet e përcaktuara dhe parimeve të dukshmërisë dhe disponueshmërisë;
 • Plotësimi dhe mirëmbajtja e stokut optimal në raft në lidhje me standardet FEFO, kujdesi për cilësinë e produktit (jetëgjatësinë) dhe pamjen e hapësirës së ekspozuar të produkteve;
 • Mbajtja e regjistrave dhe raportimi për artikujt jashtë stokut (OOS);
 • Vendosja dhe mirëmbajtja e POS materialeve për të përmirësuar dukshmërinë dhe për të rritur produktivitetin;
 • Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
 • Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;
 • Vendosja, kontrolli i cmimeve dhe raportimi i parregullsive të mundshme;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit;
 • Përgadit dhe paraqet raporte dhe të dhënat e arriturave në baza javore dhe mujore;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit hartojn dhe zhvillon strategji për të rritur pjesëmarrjën e produkteve të kompanisë në treg;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e në produkte Ushqimore dhe Pijeve si ato të ftohta (Frigorifera dhe Friza) dhe produkteve të raftave.
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni  

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com 

Afati i aplikimit është deri me datën 05 Prill 2020 ora 17:00.

Shikime 1266
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC