Magic ICE

Vende të lira pune (2)

	 	 

MAGIC ICE , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE , ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:

 1. Punëtorë në depo ftohëse -18°C
 2. Depoist – Në depo Ftohëse

Pozita: Punëtorë në depo frohëse -18°C

Detyrat

 • Organizimi i depos ftohëse
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre
 • Bashkëpunime i ngushtë me KOLEG

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil

Pozita: Depoist – Në depo Ftohëse

Detyrat

 • Organizimi i depos ftohese
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre
 • Bashkëpunime i ngushtë me KOLEG
 • Te punoi bashke me koleget ne DEPO FTOHESE
 • Te merr pergjegjesi per mallin e ngarkuar

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Te këtë njohuri te punës në kompjuter,
 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@magicice.net

Ose ne Nr mobil 049 125 605 deri ne ora 16h Në intervisë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur për pranim.

Shikime 18849
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
Koronavirus - Live
184
të infektuar
a
30
të shëruar
a
5
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC