Kolegji Europian i Kosovës, VCC

Trajnimi: Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes

	 	 

Trajnimi: Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes

Kolegji Europian i Kosovës në bashkëpunim me VCC organizojnë trajnim profesional mbi “Psikologjinë e Negocimit dhe teknikat e shitjes” me certifikim “Vocational Competence Certificate” të njohur ndërkombëtarisht që mundëson punësim në shtetet anëtare të BE-së. 

Çfarë është Vocational Competence Certificate ?

Vocational Competence Certificate është certifikim profesional ndërkombëtar i cili lëshohet nga një shtet anëtar i BE pas përfundimit me sukses të trajnimit dhe njihet në gjithë shtetet e Bashkimit Europian.

Çfarë do të mësohet në trajnimin Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes?
Moduli 1- Imazhi Profesional i shitjes
- Rregullat e mirësjelles në kontakt me klientët
- Shtrëngimi i duarve: Takimi me klientin
- Eye contact/Kontakti me sy
- Magjia e buzëqeshjes
- Vizitkartat: Kur dhe si shkëmbehen ato ?
- Titujt professional
- Kodi i veshjes
- Etika e komunimit në telefon
- Standardet profesionale të përkujdesjes ndaj klientit

Moduli 2 – Komunikimi Efektiv në Shitje
- Komunikimi efektiv me partnerët e biznesit
- Komunikimi jo-verbal: Art i vetprezentimit
- Komunikimi Verbal
- Ndëgjimi aktiv
- Mjetet e Komunikimit
- Roli i pytjeve të hapura dhe atyre të mbyllura
- Parafrazimi
- Gjuha e trupit në shitje
- Gjuha e trupit dhe imazhi juaj i shitjes
- Arti i vetprezentimit

Moduli 3 – Teknikat e Shitjes
- Objektivat dhe detyrat e shitjes
- Fazat e shitjes
- Identifikimi i nevojave të klientit
- Faktorët që ndikojnë në blerje
- Prezentimi i ofertës/shitjes suaj
- Cross selling dhe Up selling
- Komunikimi pas shitjes/dakordimit
- Plotësimi i nevojave të konsumatorit nëpërmjet zingjirit të funksionit, avantazhit dhe benefitit
- Stilet ndërpërsonale: Tipologjia e klientëve
- Konsumatorët/Klientët sfidues
- Vendosja/Realizimi i objektivave

Moduli 4 – Psikologji: Bazat e Neurolinguistikës / Neuro-linguistic Programming
- Fjalët dhe magjia e tyre: Komunikim dhe gjuha bindëse
- Ankorimi në Neurolinguistikë / NLP
- Rapport
- Sistemet e përfaqësimit në Neurolinguistikë / NLP
Moduli 5 – Paisjet Teknologjike për riorganizimin e shitjes
- CRM
- Mobile Salesperson App

Metodologjia e realizimit të trajnimit dhe certifikimi:

Trajneri:Trajnimi realizohet nga ekspertë të fushës me eksperiencë pune në shitje +20 vite në Angli dhe Kosovë në kompani ndërkombëtare si Virgin Media, British Gas dhe ato vendore si PTK dhe Raiffeisen Bank Kosovo.
Mysafir folës: Gjatë trajnimit pjesëmarrësit do të kenë rastin të dëgjojnë dhe ligjerata nga mysafir folës/ekspertë nga fusha e Marketingut/Shitjes/Komunikimit të cilët do të tregojnë praktikat më të mira dhe ndryshimet në tregun e punës.
Ligjeratat: Trajnimi realizohet në gjuhën shqipe
Literatura: Cdo pjesëmarrës do të ketë materialet mësimore (librin) nga VCC në gjuhën angleze
Testi Teorik: Realizohet në sistemin online dhe zgjat 30 minuta.
Testi Praktik: Të ndarë në grupe, pjesëmarrësit do të sfidohen me detyra praktike duke implementuar teknikat e mesuara gjatë trajnimit. +1200 euro të fituara nga grupi paraprak+1500 euro të fituara nga grupi i dytë +500 euro të fituara nga grupi i tretë
Certikimi: Pjesëmarrësit marrin certifikatë të kompetencës profesionale nga VCC e cila pranohet dhe njihet në shtetet anëtare të Bashkimit Evropian dhe tregun e punës.

Kohëzgjatja dhe orari i trajnimit:
Grupi fillon trajnimin me datë 14 Mars dhe përfundon me 11 Prill 2020.
Orari: çdo të Shtunë nga ora 09:00h - 15:30h me datat 14,21,28 Mars, 4, 11 Prill 2020  (REGJISTRO TRAJNIMIN DUKE KLIKUAR KËTU)
Trajnimi realizohet 1x në javë nga 6 orë akademike/300min.

Kostoja e trajnimit & Forma e pagesës
Trajnimi në total kushton 280 € (Paguani me STARCARD me 0% interes deri në 6 këste).Kandidatë i regjistruar konsiderohet vetëm kandidati i cili realizon regjistrimin duke plotësuar aplikacionin, kontratën dhe obligimet
financiare të parapara sipas kontratës. Në çmim janë të përfshira: materialet praktike të trajnimit dhe libri, rreth 50 orë të trajnimit përgatitor praktikë dhe teorik, testi dhe certifikata ndërkombëtare. Kandidatët që përfundojnë
trajnimin me sukses do të marrin certifikatë profesionale të njohur ndërkombëtarisht.

Pagesa bëhet në TEB bankë, në llogarinë bankare të “Kolegji Europian i Kosovës” me nr.llogaris: 20-11-0000937177-54 apo në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës.

Si të aplikohet?
Të interesuarit mund të plotësojnë online aplikacionin duke shprehur interesimin e tyre apo të paraqiten në ambientet e ECK për të plotësuar aplikacionin, kontratën dhe pagesën. Kandidatët që aplikojnë online pas aplikimit duhet të paraqiten në ambientet e European College of Kosovo për të finalizuar aplikimin. Informata shtesë ju lutem kontaktoni 038 22 28 28 / 044 97 28 28 / 049 87 28 28.

(REGJISTRO TRAJNIMIN DUKE KLIKUAR KËTU)


Shikime 1835
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC