AL Engineering

Inxhinier Konstruktiv, Hidroteknik, i Infrastrukturës, i Gjeodezisë - Praktikantë (4)

	 	 

Konkurse për punësim

Nga: "AL Engineering" shpk

 1. Kërkojmë:
  1. Inxh. te Diplomuar, bachelor ose master te ndërtimtarisë – drejtimi Konstruktive
  2. Inxh. te Diplomuar, bachelor ose master te ndërtimtarisë – drejtimi Hidroteknike
  3. Inxh. te Diplomuar, bachelor ose master te ndërtimtarisë – drejtimi Infrastrukture
  4. Inxh. te Diplomuar, bachelor ose master te Gjeodezisë
 2. Po ashtu kërkojmë edhe praktikantë te drejtimeve te lartë-cekuar

Kushtet:

 • Diplome te Fakultetit te Ndërtimtarisë, sistemi 5 vjeçar, apo Bachelor ose Master
 • Te ketë përvoje pune (projektim ose mbikëqyrje) ne ndërtim te larte dhe te ulet, nje CV (pervoja e punës dhe disa nga projektet me te rëndësishmesh te kandidatit).
 • Referenca nga punët paraprake
 • Te ketë njohuri ne: Auto CAD, Plate, Canalis, Tower, etj.
 • Njohja e gjuhës angleze, etj.

Te gjithë kandidatet e interesuar mund të dërgojnë CV-te e tyre ne emailin tone: alengineering.ks@gmail.com ose samilokaj1@gmail.com

Vërejtje:

 1. Për praktikantë nuk vlejnë kushtet e lart-cekura, mjafton te dëshmojnë qe kanë diplome ose janë afër diplomimit dhe kanë shkathesi në programet-
  softwerat e lartcekur.
 1. Vetëm kandidatet e përzgjedhur do te ftohen ne interviste.           
Shikime 2878
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
94
të infektuar
a
1
të shëruar
a
1
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC