European College of Kosovo

Përfaqësues i Shitjes për Biznese, Recruitment Specialist, Agjent/e Marketingu (2), Praktikant (2)

	 	 

KONKURS PUNE NGA EUROPEAN COLLEGE OF KOSOVO

  1. (1x) Përfaqësues i Shitjes për Biznese – Siguria & Shëndeti në Punë
  2. (1x) Recruitment Specialist 
  3. (2x) Agjent/e Marketingut – Shërbimet e Marketingut
  4. (2x) Praktikant (Administratë/Marketing)

European College of Kosovo, institucion i cili merret me fushën e Aftësimit Profesional, Trajnimeve, Sigurisë & Shëndetit në Punë, Marketingut, Shërbime Ligjore dhe Ndërmjetësimit në Punë shpall konkurse pune në këto pozita: (1x) Përfaqësues të Shitjes për Biznese, (2x) Agjent/e të Marketingut, (2x) Praktikant.

Jemi të hapur për të gjithë kandidatët të cilët kanë vullnet dhe energji për punë, të hapur për avancim në karrierë dhe fleksibil, të fokusuar në rezultate dhe objektiva.

Pozita e punës: Përfaqësues i Shitjes për Biznese – Siguria & Shëndeti në Punë:
Linku për informata:
www.eck-edu.org/?id=2&l=198

Pozita e punës: Recruitment Specialist
Linku për informata: http://www.eck-edu.org/?id=2&l=210

Pozita e punës: Agjent/e Marketingut
Linku për informata: http://www.eck-edu.org/?id=2&l=206

Pozita e Punës: Praktikant Marketing & Administratë
Linku për informata: http://www.eck-edu.org/?id=2&l=205

Rekomandojmë të gjithë kandidatët e interesuar, që të marrin informata konkrete për pozitën në fjalë përmes konkurseve specifike. Afati i fundit për aplikim: 27 Shkurt 2020.

Suksese…

Shikime 3710
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
94
të infektuar
a
1
të shëruar
a
1
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC