Ciao Berto

Bashkëpunëtor në shitje

	 	 

Ciao Berto është kompania më e madhe në vend për prodhimin e mobiljeve me përvojë 20 vjeçare dhe përfaqësuese e brendeve ndërkombëtare si Magniflex, The Rug Republic, Nicoletti Home, IMIX, TON, Karaca Home dhe Emsan. Nëse jeni të interesuar ti bahskoheni ekipit tonë të shitjes në Prishtinë tani e keni mundësinë.

Përshkrimi i përgjegjësive:

 • Mirëpritja e klientëve dhe këshillimi për produktet,
 • Informon klientin lidhur me gamën e produkteve të ofruara,
 • Ndihimon klientët për të bërë zgjidhjen e duhur
 • Shpjegon përdorimin dhe funksionimin e produktit
 • Informon klientin lidhur me garancitë dhe shërbimet e ndryshme
 • Harton kërkesën për furnizime dhe kujdeset që porosia të ketë të gjitha detajet e nevojshme
 • Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë te vendosura dhe të përditësuara
 • Monitoron rregullimin dhe rënditjen e produkteve sipas instruksioneve
 • Kryen detyrat e tjera të ngjajshme

Kualifikimet:

 • Të ketë eksperiencë pune në shitje – minimum dy (2) vite;
 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme (Preferohet niveli universitar);
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe të jetë i/e organizuar;
 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
 • Njohuri të shkëlqyeshme të Microsoft Office;

Ciao Berto ofron:

 • Mundësi për zhvillim profesional;
 • Ambient të mirë dhe dinamik të punës;
 • Pagë konkuruese;
 • Transport anasjelltas Prishtinë – Shkabaj – Prishtinë

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në info@ciao-berto.com, kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Afati për aplikim është deri me datën 25.02.2020.

Shikime 2109
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
224
të infektuar
a
38
të shëruar
a
6
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC