Sixt Rent a Car

Zyrtar i Çmimeve

	 	 

Sixt Rent a Car Kosova shpall konkurs për:

Zyrtarë I cmimeve / Pricing Officer

 1. Këshillimi për të gjitha cështjet që lidhen me cmimet/Consulting in all pricing related matters.
 2. Vendosja e strategjive të cmimeve të drejtuara nga tregu dhe konkurenca/Establishing market-driven and competitive pricing strategies.
 3. Realizimi I analizës sistematike të cmimeve/Realization of systematic price analyses
 4. Këshillimi për sa I përket vendosjes dhe përzierjes së flotës/ Consulting in terms of fleet setup and mix
 5. Zhvillimi, implementimi dhe përcjellja e masave/ Development, implementation and follow up of measures.
 6. Adminsitrimi I të dhënave të produktit dhe sistemit/ Administration of product and system data
 7. Monitorimi/ Monitoring

Benefitet:

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi.
 • Pagesa përmes Bankës
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve në fuqi.
 • Trajnime jashtë vendit

Inkurajohen të gjithë kanditatët e interesuar të cilët I plotesojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre së bashku me referencat në email adresën hr.allmakes@gmail.com

Dhe shënoni pozitën që aplikoni.

Afati I dorëzimit te CV është data 15 mars.

Shikime 1473
Kategoria Financa
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC