ITD Prishtinë

Punonjës Servisi

	 	 

ITD Prishtine shpk, shpall konkurs per:

Punonjës Servisi

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

 • Diagnostifikon sakte defektet dhe riparon paisjet elektronike personale.
 • Njeh dhe zbaton me perpikmeri rregulloren mbi sigurimin teknik.
 • Njeh dhe zbaton procedurat operacionale dhe instruksionet e punes ne sherbimin e Servisit dhe kryen te gjitha veprimet per plotesimin e dokumentacionit perkates te punes.
 • Identifikon sakte pjeset difektoze qe jane per nderrim dhe ben reklamimin e tyre.

Kërkesat per kandidatet:

 • Te ketë eksperience te meparshme pune ne poste te ngjashme.
 • Te ketë ose te arrijne nivel certifikimi me kompanite kryesore me te cilat bashkepunon ITD.
 • Te ketë njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Te ketë aftesi te mira komunikimi.
 • E preferueshme te kete arsim te larte, relevant.

Kompania ofron keto kushte:

 • Orari i punes: e Hene – e Premte (40 ore ne jave)
 • Pagë konkurruese në treg.
 • 20 dite pushim vjetor ne vit, dhe te gjitha lejet tjera sipas ligjit.
 • Transport te organizuar per punonjesit Prishtine- Kompani.
 • Mundësi për zhvillim profesional.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@itd-ks.com

Afati I fundit per te aplikuar është: 26.02.2020

Shikime 1008
Kategoria Të tjera
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC