Optika Frames

Shitës/e

	 	 

SHPALLJE PËR PUNË

Kërkohet një punëtor/e me orar të plotë. Nevojitet të ketë:

 • Përvojë në shitje, së paku 2 vjeçare;
 • Shkathtësi në komunikim dhe të shprehurit;
 • Njohuri të rrjedhshme të gjuhës formale shqipe;
 • Njohuri të mirë të gjuhës angleze;
 • Kapacitet për të mësuar gjëra të reja dhe për t'u trajnuar;
 • Etikë të punës dhe vetë-iniciativë;
 • Vëmendje ndaj detajeve;

Të gjitha këto do të testohen në intervistë, e cila mbahet në gjuhën angleze.

Detyrat e punës përfshijnë:

 • Pritja, shërbimi dhe udhëzimi i pacientëve dhe konsumantorëve;
 • Shitja e produkteve optike dhe regjistrimi i shitjeve;
 • Mirëmbajtja e pastërtisë në hapësirat e punës;
 • Caktimi i termineve apo dhënia e informatave nëpërmes telefonit;

Të interesuarit mund të aplikojnë vetëm duke na dërguar një CV në info@optikaframes.info. Vetëm të ftuarit për intervistë do të kontaktohen.

Shikime 1627
Kategoria Shitje
Skadon 23 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC