Tregu Group

Dizajner Grafik

	 	 

Konkurs Punësimi

Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 8 pika shitëse. Posedon hapsira me ambient  të mbyllur me kushte bashkëkohore.

"Tregu Group" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group shpall konkurs pune për poziten:

Dizajner Grafik:

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të jetë i/e diplomuar në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik;
  • Të ketë minimum 3 vjet pervojë pune në fusha relevante si advertising, social media, brand identity design
  • Të jetë i/e aftë të punojë me Adobe InDesign, Illustrator, Coreldraw dhe  Photoshop;
  • Të ketë aftësi të punojë në presion, në një ambient super dinamik pune;
  • Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofrojë ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
  • Të ketë aftësi bashkëpunuese;
  • Të posedojë aftësi të mira interpersonale;
  • Të ketë njohuri të gjuhes Angleze.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të na dërgojnë Portolion dhe CV përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo  e_mailit: info@tregugroup.com,  dhe në numrin e viberit +38349/309/030

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Shikime 486
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC