Matcha Coffee and Eatery

Barista – Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Pastruese

	 	 

Për kompaninë tonë

Matcha Coffee and Eatery është një restaurant i cili shërben ushqime të shëndetshme si supa, sallata, sandwich, smoothies, matcha tea & late, si dhe caffee e të tjera.

Pozitat e lira

Matcha Coffee and Eatery ka hapur këtë konkurs për Barista – Shankist/e për përgaditjen e kafes, ndihmës kushinier/e si dhe pastruese.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
Për shankist/e

  • Përgaditje të kafeve
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së shankut dhe tavolinave.

KUALIFIKIMET

  • Përvoja e punës si baristas – shankist/e është përparësi.
  • Përvoja e punës në restaurante është përparësi

Për ndihmës kushinier/e

  • Përgaditja e sallatave, sandwicheve dhe ushqimeve tjera të menus (për të cilat do të trajnohet nga ne).
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhinës.

KUALIFIKIMET

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e, ndihmës/e kuzhinier/e është përparësi

Për pastruese:

  • Pastrimin e kuzhinës dhe sallës pasi restauranti është i mbyllur.

KUALIFIKIMET

  • Përvoja e punës është përparësi.

MËNYRA E APLIKIMIT

Kontakti:

Telefoni: 043/82 92 82

Emaili: matchacoffeeandeatery@gmail.com

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo
(rruga e kafeve te vogla, mrapa Turkish Airlines)

Shikime 1782
Kategoria Gastronomi
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC