KiKxxl Evrotarget

Zyrtar/e për Burime Njerëzore me njohuri të gjuhës gjermane

	 	 

Kërkojmë Zyrtar/e për Burime Njerëzore me njohuri të gjuhës gjermane

Përgjegjësitë

 • Menaxhon ekipin e rekrutimit në organizimin e takimeve, prezantimin e mundësive të punësimit, paraselektimin e aplikantëve të interesuar, kryerjen e procedurave adimistrative të aplikimit
 •  Hulumton zona të ndryshme në mënyrë të vazhdueshme me qëllim zgjerimin e përcaktimin e target grupeve sipas mundësive të punësimit
 • Njeh programet e punësimit sipas portofolit të biznesit dhe rregulloren e brendshme më përgjegjësi
 • Menaxhon aplikimet e punëkërkuesve të përzgjedhur. Përgatit raporte përkatëse të rekrutimit
 • Zhvillon dhe implementon politikat dhe procedurat e burimeve njerëzore
 • Menaxhon procesin e rekrutimit dhe përzgjedhjes së kandidatëve për punësim
 • Mbikqyrë dhe menaxhon procesin e vlerësimit të performancës
 • Kontribuon për një ambient pozitiv të punës
 • Kujdeset për mirëqenien dhe ngritjen profesionale të të punësuarve
 • Vlerëson nevojat për trajnime si dhe bënë monitorimin e programeve të trajnimit

Kualifikimet 

 • Të ketë të përfunduar studimet e gjuhës gjermane
 • Përvojë pune e prefereushme 2 vite në burime njerëzore ose administratë
 • Aftësi të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në të folur dhe në të shkruar
 • Njohuri shumë të mira të MS Office dhe aftësive kompjuterike
 • I/e aftë të punoj ne grup

Dokumentet e kërkuara për aplikim

 • CV
 • Kopja e diplomave të edukimit të perfunduar
 • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
 • Referencat nga punëdhënësit paraprak

Per të aplikuar ju lutem klikoni ketu: shorturl.at/nsQY5

Ju mirepresim!

Shikime 2419
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
224
të infektuar
a
38
të shëruar
a
6
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC