Intersport

Asistent i E-Commerce

	 	 

Pozita e punës: Asistent i E-commerce

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Full Time

Afati i fundit per aplikim: 10.03.2020

INTERSPORT

Konkurs

Kush jemi ne?

INTERSPORT është rrjet global i dyqaneve sportive me mbi 5600 pika te shitjës në 44 shtete. Në vitin 2015, INTERSPORT hapi dyqanin e parë në Kosovë dhe brenda 3 viteve arriti që ta konsolidoj pozitën si lider i tregut në veshëmbathje sportive me 7 dyqane në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Fushë- Kosovë.

Si rezultat i zgjerimit të aktiviteteve, Intersport Kosova kërkon kandidatë të motivuar për të aplikuar në vendin e punës si asistent i E-commerce. Nëse jeni person kreativ dhe entuziast për të zhvilluar karrierën, INTERSPORT ju ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Pritshmëritë

Asistenti i E-Commerce duhet te sigurojë që rrjeti ynë online të jetë vizualisht tërheqës, i lehtë për të manovruar si dhe të ketë një përmbajtje të saktë dhe të përditsuar. Ky rol nënkupton asistimin e vazhdueshëm të menaxherit të E-commerce në mirëmbajtjen e përditshme dhe funksionimin e të gjitha aktiviteteve në departament.

Objektivat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Komunikimi me klientë potencial në rrjetet sociale dhe në uebfaqe
 • Shtimi/mirëmbajtja e produkteve të platformës INTERSPORT Kosova
 • Shtimi i përshkrimit dhe specifikave të produkteve në gjuhen shqipe
 • Menaxhimi i porosive dhe monitorimi i tyre
 • Analizë të përgjithshme të shitjeve online dhe audiencës(trafikut)
 • Rekomandime dhe ide kreative mbi ndryshime potenciale në platformën e shitjeve online

Kualifikimet

 • Të paktën një vit përvojë profesionale në fushën e shitjeve online, idealisht në industrinë sportive.
 • Njohuria dhe eksperienca në WordPress/WooCommerce
 • Njohuri teknike për E-commerce shoqëruar me aftësinë për të ofruar zgjidhje kreative.
 • Aftësi të forta analitike, si dhe mendime konceptuale dhe punë të organizuar.
 • Njohuri shumë të mira në MS Office, veçanërisht Excel.
 • Njohuri rreth aktiviteteve të brendeve lidere në Industrinë Sportive.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, si dhe motivim i lartë, përkushtim dhe besueshmëri

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm. 

Shikime 3421
Kategoria Shitje
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC