SKY Kosova

Agjent/e i/e shitjes së aviobiletave (5 vende)

	 	 

Konkurs

Sky Kosova Shpk shpall konkurs për vende te lira te punes :

Agjent/e i/e shitjes së aviobiletave (5 pozita)

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë
  • Të jete komunikative
  • Të keni njohuri të gjuhës gjermane (obligative)
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip.

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë te punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@flymysky.net. Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 4490
Kategoria Shitje
Skadon 19 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC