REX Automobile

Depoist – Korishë (Prizren) (2)

	 	 

Me një përvojë 25 vjeçare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të suksesshme në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të suksesshme dhe në rritje, atëherë apliko për punë tek ne!

Pozita e hapur:

  • Depoist – Korishë (Prizren) (2 pozita të lira)

Detyrat

  • Organizimi i depos
  • Përgatitja e porosive për servis
  • Dërgesa/Marrja e porosive nga vende tjera
  • Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë)

Profili juaj

  • Ju jeni i saktë dhe tip dinamik
  • Dëshironi të zhvilloheni
  • Keni dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@rexautomobile.com.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni

Data e fundit për aplikim: 21.02.2019

Shikime 836
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC