Enggroup

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë (2), Inxhinier/e i/e Elektroteknikës

	 	 

Kompania Enggroup shpk, me seli në Prishtinë si dhe Zyre qëndrore ne  Parkun e Biznesit në Drenas, shpall konkurs për 3 vende të punës !

1.Inxhinier/e  i/e ndërtimtarisë / Drejtimi Hidroteknikë (1)

Detyrat

 • Projektim, mbikqyrje dhe angazhime tjera te kesaj fushe

Kushtet:

 • Diplomë të Fakultetit të Ndertimtarise / drejtimi Hidroteknike, sistemi 5 vjeqar apo Master dhe së paku 5 vite përvojë pune.
 • Përvoja e punës konsiderohet përparësi. Ne CV te jene te pershkruara disa nga projektet kryesore te kandidatit.
 • Njohja e programeve përkatëse për projektim si CAD, apo te tjera.
 • Njohja e gjuhes angleze dhe gjuheve tjera do te jete perparesi.

2.Inxhinier/e  i/e ndërtimtarisë / Drejtimi Konstruktiv (1)

Detyrat

 • Projektim, mbikqyrje dhe angazhime tjera te kesaj fushe

Kushtet

 • Diplomë të Fakultetit të Ndertimtarise/ drejtimi Konstruktiv sistemi 5 vjeqar apo Master dhe së paku 5 vite përvojë pune ,
 • Përvoja e punës konsiderohet përparësi. Ne CV te jene te pershkruara disa nga projektet kryesore te kandidatit.
 • Njohja e programeve përkatëse për projektim si CAD, njohja e programeve shtese eshte perparesi.
 • Njohja e gjuhes angleze dhe gjuheve tjera do te jete perparesi.

3.Inxhinier/e  i/e Elektroteknikes (1)

Detyrat

 • Projektim, mbikqyrje dhe angazhime tjera te kesaj fushe

Kushtet

 • Diplomë të Fakultetit të Elektroteknikes sistemi 5 vjeqar apo Master dhe së paku 5 vite përvojë pune ,
 • Përvoja e punës konsiderohet përparësi. Ne CV te jene te pershkruara disa nga projektet kryesore te kandidatit.
 • Njohja e programeve përkatëse për projektim si CAD, njohja e programeve shtese eshte perparesi.
 • Njohja e gjuhes angleze dhe gjuheve tjera do te jete perparesi.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre ne: info@enggroup-ks.com

Per ndonje pyetje shtese mund te kontaktoni ne numrin e telefonit +383 49 358 300.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 2546
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC