Albi Shopping

Vende të lira të punës (16)

	 	 

Albi Shopping Header

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  1. Menaxher/e Marketi (1 vend pune)
  2. Zv. Menaxher/e Marketi (2 vende pune)
  3. Arkëtare (5 vende pune)
  4. Shitëse në market (5 vende pune)
  5. Shitës/Depoist (3 vende pune)

Vendi i punës: Fushë Kosovë / Komuna e Re

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Albi Footer

Shikime 4999
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC