Shell Kosovo

Ekonomist

	 	 

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës,
 • Regjistron faturat e blerjeve të restauranteve,
 • Përcjell shitjet e njësive,
 • Regjistron dhe barazon gjendjet financiare të restauranteve,
 • Nxjerr normativin e produkteve të restauraneve
 • Mbanë raporte analitike të pikave të shitjes (restauranteve)
 • Përcjell dhe analizon çmimet e produkteve të restauranteve
 • Raporton te drejtori i restauranteve

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Fakulteti ekonomik            
 • Njohja  shumë e mirë e punës  me kompjuter,
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi,
 • Patent shofer kategoria - b,
 • Përvoja punës minimum 1 vjeçare.

 

Aplikimi duhet te behet  vetem online duke derguar:

Cv-në tuaj me foto permes  e-mail adreses: hr.shell.rks@gmail.com

ne subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8.00 - 17.00 ne , tel:+383 49 940 014

 

Shikime 2544
Kategoria Ekonomi
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC