Albi Group

Social Media Manager

	 	 

Albi Header

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion dhe Sportina & Albi, pjesë e Albi Group, vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vende të lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ju ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. Si rezultat i zgjerimit të aktiviteteve, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar për të aplikuar në vendin e punës si:

Social Media Manager

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të ketë njohuri të marketingut digjital (kryesisht me rrjete sociale)
 • Të ketë njohuri të planifikimit të marketingut digjital
 • Të ketë njohuri mbi promovimin e postimeve në rrjete sociale
 • Të ketë njohuri për bashkëpunim me bloger dhe blogere
 • T’i pranojë dhe menagjojë me kujdes detyrat nga menagjeri i marketingut

KUALIFIKIMET

 • Të ketë përvojë pune së paku dy vite në fushën e marketingut digjital
 • Aftësi në menagjimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë energjik/e, të ketë aftësi të punës nën stres dhe të ketë vetëiniciativë
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Të jetë i/e motivuar dhe fleksibil për punë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutem dërgoni CV-në tuaj, dokumentet e tjera shoqëruese dhe PORTOFOLION duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e email-it: hr@albicenter.com

Konkursi do të jetë i hapur nga Data 06.02.2020 deri me 20.02.2020.

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njohojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Albi Footer

Shikime 3004
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC