Union

Shitës i brendeve të caktuar

	 	 

Përgjegjësia: Shitja e brendeve te percaktuara

Edukimi: Bachelor

Përvoja: 6 muaj pune ne menaxhment (Shitje)    

Detyrat:

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit vijues të punës në fushen e programit te caktuar te shitjes
 • Përpilon planin e furnizimit me mall
 • Kujdeset për organizimin e transportit të mallit pë programin të cilin e menaxhon
 • Përcakton kriteret për distribuim të mallit.
 • Analizon prezencen e produkteve ne treg.
 • Përcjell dinamiken e shitjes së produkteve sipas muajve, kuartaleve dhe vitit.
 • Paraqet të gjitha vërejtjet dhe pengesat e mundshme nga porosia e mallit e deri te pranimi i mallit dhe nga shitja deri te arkëtimi i parave. Ndërmerr masa për zgjidhjen e tyre
 • Përcakton kornizat për mënyrën e prezentimit të mallit në treg
 • Kontrollon tregun (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun etj)
 • Bën vizita në teren,kryen takime me blersat
 • Paraqet raportin e punës në fund të çdo jave.
 • Përcjell inkasimet nga blerësit
 • Verifikon afatin e mallit ne depo
 • Pergatitë rutine planet per supervizorët dhe mbikqyrë ato të punonjësve të tjerë
 • Mban konsultime ditor me punonjesit,
 • Bashkëpunon me të punësuarit në kolektiv për gjëra të ndryshme në  fushen e shitjes dhe marredhënjeve ndërnjerzore
 • Obligohet ti përmbahet rendit shtëpiak

Shkathtësitë tjera:          

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese
 • Gjuha Angleze ( obligative )    

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: hr@union-ks.com

Konkursi është i hapur nga data 06.Shkurt 2020 deri më 20 Shkurt 2020.

Vendi i punës do të jete në Shqipëri

Shikime 1280
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC