AB Bajrami sh.p.k

Monterë të skeleve (2)

	 	 

Konkurs Pune

Kompania ndërtimore Ab Bajrami Sh.p.k me seli në Prishtinë dhe Lipjan, Banullë kërkon të punësojë dy monterë të skeleve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Njohuri në lëminë e skeleve dhe përvojë pune në fushën përkatëse minimumi 2 vjet
  • Montimi I pëlhurave, rrjetave, montimin dhe demontimin e skeleve dhe mirëmbajtjen e tyre
  • Të kenë patent shofer

Kushtet që kompania ofron :

  • Kontratë e rregullt me mundësi vazhdimi për vite me radhë
  • Paga duke filluar prej 800 – 1000 Euro neto
  • Pagesa e të gjitha taksave në respektim të ligjeve në fuqi

Për informata të mëtutjeshme do të informoheni gjatë intervistave.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen nga data  01.02.2020 deri në 29.02.2020

CV –të mund ti dërgoni në e-mail adresën tonë zyrtare abbajrami@hotmail.com  ose të na kontaktoni në numrin +38349736000

Shikime 3518
Kategoria
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC