Restaurant Freskia

Kamarier, Shankist, Picaman

	 	 

Restaurant Freskia në Gërmi hap konkurs për keto pozita:

 1. Kamarier
 2. Shankist
 3. Picaman

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Kamarier

 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
 • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Shankist

 • Të ofrojë shërbimet e shankut tek klientat e restoranit
 • Të pranojë porosinë e klientit
 • Te pergatise kafe
 • Të pranojë pagesa
 • Të përgatisë lëngjet
 • Të mirëmbajë dhe organizojë sipërfaqen e shankut
 • Të mirëmbajë pastërtinë e pajisjeve dhe sipërfaqes së banakut
 • Të shpjegojë dhe prezantojë menynë për klientë

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Picaman:

 • Përgatitjen e ushqimit (pica-ve)
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e kuzhinës dhe mbarëvajtjen në punë
 • Të respektoj orarin e punës

Kualifikimet:

 • Shkollim i lartë professional
 • Te keni aftesi te mira komunikative, te organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes se problemeve
 • Preferohet se paku 2 vite pervoje pune
 • Te keni njohuri elementare kompjuterike
 • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibiliteti

Te gjitha kandidatet e interesuar mund te aplikojne perms emailit: granitk1@gmail.com apo perms numrit te kontaktit 049 39 39 59

Shikime 1240
Kategoria Hoteleri
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC