Sea of Spa

Agjent të Shitjes (25)

	 	 

Sea of Spa një ndër kompanitë më të suksesshme internacionale të shitjes së produkteve me cilësi të lartë të kozmetikës së Detit të Vdekur. Lidhur me Sea of Spa mund të lexoni edhe në www.seaofspa.com

Në kuadër të zgjërimit të degës në Prishtinë, jemi në kërkim të 25 Agjentëve të Shitjes, të cilët do të jenë ura lidhëse në mes të produkteve të Sea of Spa dhe klientëve potencial.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Bën hulumtimin e tregut ne teren
 • Bënë prezentimin e produkteve tek klientët potencial
 • Zgjeron rrjetin e klientëve
 • Ndihmon konsumatorin për nevojat dhe kërkesat e tyre
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Bëne pergaditjen e raportit javor dhe mujor
 • Kujdeset për pagesat
 • Eshte e informuar per brendet e kozmetikes dhe hulumton per to

Kualifikimet e kerkuara:

 • E preferuar Diplomë në shkollimin e lartë në Marketing, Shitje, Ekonomi ose të ngjashme
 • Përvoj pune në sektorin e shitjes është e preferueshme
 • Shkathtësi të shkëlqyera në komunikim, dhe prezentim
 • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët
 • Të kenë iniciativë dhe organizim të mirëfillt
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur
 • Të posedojë patent shoferin e kategorisë B (e obligueshme)
 • Njohja e Gjuhës Angleze është avantazh

Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm. Afati për aplikim është deri më 29 Shkurt 2020

Shikime 5504
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC