Smart Project SH.P.K

Visualization Artist (Part-Time)

	 	 

Pozita: Visualization Artist (Part-Time)

Edukimi minimal profesional: B.Sc., B.A në Arkitekturë, Dizajn Grafik apo ekuivalente.

Përvoja minimale profesionale: 3 (tri) vite përvojë pune profesion-
ale, të dëshmuara.

 Aftësitë dhe Shkathtësitë (të buta dhe të forta):

 • Përvojë në Vizualizime arkitekturale.
 •  Aftësi të mira komunikuese me kolegë në nivele te ndryshme.
 • Aftësi shumë të mira në V-Ray (ose tjetër render engine të ngjashme, krijimin e materialeve, ndriqimin dhe render setup), programi bazë 3ds max ose Rhino janë një avantazh.
 • Përvojë në përdorimin e pakos të Adobe ( kryesisht Photoshop, Illustrator, After Eects ) .
 • Njohuri të tjera të programeve për animacione janë një avantazh.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Krijimin e vizualizimeve të kualitetit të lartë.
 • Kur të jetë e nevojshme, krijimin e animacioneve.
 • Organizimin dhe zhvillimin e librarive për vizualizime.
 • Vazhdimisht të jeni në hulumtim të teknikave dhe metodave të renderimit.
 • Përgaditja e materialeve të ndryshme grafike (katalogje, postera,publikime në Web) dhe materiale të tjera per marketing të kompa-nisë.
 • Render Post-Production dhe përgaditja e materialeve për prezen-
  timin e projekteve.

Ju mund të aplikoni duke na dërguar në email CV-në dhe Portfolion.

Contact: info@smartproject-ks.com

Address: Ganimete Terbeshi No.26, Prishtinë

Website: www.smartproject.biz

Shikime 1317
Kategoria Informatikë
Skadon 11 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC