BP Home

Social Media Specialist

	 	 

KONKURS PUNE

Pozita: Social Media Specialist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të menaxhojë dhe mbikqyrë përformancën e të gjitha kanaleve në rrjete sociale.
 • Të konceptojë dhe implementojë strategji për përmbajtje në përputhje me objektivat dhe strategjitë e departamentit të marketingut, duke pasur parasysh rregullat dhe strategjitë e brendit.
 • Përgjegjës për menaxhimin operativ të kampanjave të ndryshme online (SEO, Cost per Click, Pay per Click).
 • Të identifikojë dhe targetojë audienca në rrjete sociale
 • Bashkëpunon dhe kordinohet me menaxhmentin dhe ekipin e marketingut (team leader/brand manager, designer, etc). në krijimin dhe publikimin e përmbajtjes online për kampanja
 • Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale përmes KPI dhe matësve tjerë relevant
 • Hulumton mbi kampanjat aktive dhe të kalura të konkurencës në platformat online
 • Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale dhe të sigurojë feedback konstruktiv 
 • Zhvillon njohuri të vazhdueshme rreth projekteve, shërbimeve, produkteve të kompanisë dhe rreth fushës profesionale në këtë industri

Detyrat e tjera të përcaktuara nga drejtori dhe udhëheqësi i drejtpërdrejtë.

Kualifikimet:

 • Së paku 2 vite përvojë pune si menaxhues i rrjeteve sociale
 • Njohuri në menaxhimin dhe funksionimin e platformave si Facebook Business Manager, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube dhe Google Ads & Analytics.
 • Të ketë njohuri në fushën e marketingut, biznesit dhe të ketë dëshirë për zhvillim profesional
 • Diplomë në fushën e marketingut dhe çertifikata profesionale në fushën e marketingut digjital
 • Aftësi të mendimit kritik, zgjidhje të problemeve, aftësi për planifikim dhe punë në ekip
 • Të jetë njohës i nivelit të lartë i gjuhës angleze

Afati i fundit për aplikim: 15.02.2020

CV dhe Letër motivuese në info@bp-home.com

Vetëm kandidatët/et e përzgjedhur nga dokumentet e dërguara do të ftohen në intervistë!

 

Shikime 1980
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC