Luga Food

Shofer (1), Punëtore (2)

	 	 

Kompania Luga Food me lokacion në Prishtinë shpallë konkurs për :

 • 1 Shofer (bartës te ushqimeve), dhe
 • 2 punëtore.

Vendi i punës: Prishtinë

Orari:

 • 8 orë në ditë, me dy ndërrime nga ora 07:00 deri në orën 15:00 dhe nga ora 12:00 deri në orën 20:00.
 • 1 ditë në javë pushim, dhe
 • 1 ditë javë me orar 12 orë.

Paga për poziten shofer është 270 EUR, ndersa për pozitën e punëtores është 300 EUR.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Për pozitën e parë:

 • Bën bartjen e porosive sipas kërkeses së klienteve,
 • Ndihmon në paketimin e tyre sipas nevojës

Për pozitën e dytë:

 • Bën paketimin e ushqimit,
 • Bën mirëmbajtjen e vendit te punës

Kriteret:

 • Të posedojë patent shofer (vetëm për pozitën e shoferit),
 • Të jetë i shoqërueshem dhe fleksibil

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes nr të telefonit: 044 - 243 - 555.

Shikime 4033
Kategoria Transport
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC