Shell Kosovo

Menaxher i rrjetit të pompave

	 	 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Planifikimi i detyrave dhe pergjegjesive ne vendin e punes;
 • Menaxhimi i puneve dhe personelit ne te gjithe rrjetin e pompave;
 • Menaxhimi i ruajtjes dhe rritjes se shitjes ne te gjitha pikat shitese;
 • Maksimizon rentabilitetin duke siguruar kontrollin e punes, monitorimin e saktesise ne pune;
 • Mirembane ambientin duke kontrolluar pastertine, cilesine e sherbimeve dhe monitorimin e pergjithshem ne pune;
 • Permireson dhe ngrite, reputacionin e departamentin duke pranuar verejtje ne pune per permbushjen e kerkesave te reja te ndryshme, duke eksploruar mundesite per te shtuar vleren e arritjeve te punes;
 • Perpilimi i raporteve te punes dhe raportimi i tyre tek menaxhmenti i larte;
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe ne sektoret e tjera te kompanise.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Menaxhimi I njerezve, planifikimin, ngritja e punes ne grup, dhenja e informacioneve kthyese, sherbimi ndaj klientit;
 • Fakulteti ekonomik perparesi me master;
 • Njohja e gjuhes angelize e domosdoshme;
 • Patent shofer katergoria B;
 • Pervoje pune minimum 3 vjet.

Aplikimi duhet te behet vetem online duke derguar CV-në tuaj me foto pemes e-mail adreses: 

hr.shell.rks@gmail.com

Nee subjekt le te shenohet pozita per te cilen aplikoni.

Informata shtese prej ores: 8:00-17:00 ne tel:+38649940014

Shikime 2115
Kategoria Menaxhment
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC