Instituti KAF

Certifikohu për Auditim të Brendshëm

	 	 

Çfarë është programi Auditor i Brendshëm i Certifikuar ?

Titulli Auditor i Brendshëm i Certifikuar në Sektorin Privat dhe Publik (ABC) është i vetmi certifikim i pranuar si i tillë për dy sektorët dhe mbetët standardi, sipas të cilit, individët demonstrojnë kompetencën dhe profesionalizmin e tyre në fushën e auditimit të brendshëm. Për më tepër, certifikimi ABC është më shumë se një provë e asaj që dini dhe çfarë keni arritur. Po ashtu, është mënyra më e mirë për profesionistët e auditimit që të komunikojnë me botën se janë të përgatitur për të përmbushur sfidat e sotme.

Certifikim ABC është i pasuruar me përvojën profesionale, arsimore, informacionin dhe mjetët e biznesit që mund të zbatohen menjëherë në çdo organizatë apo mjedis biznesor. Ky certifikim ngritë pozicionin tuaj në komunitetin e auditimit, duke rritur mundësitë e karrierës dhe duke fituar kredibilitet dhe respekt në kuadër të profesionit dhe organizatës suaj.

Format e studimit

 • Trajnim në klasë*
 • Vetë-studim (online)**


Apliko Online: Kliko Këtu

Broshura: Kliko Këtu
Profesionet e një Auditori Të Brendshëm
Auditimi i brendshëm është një aktivitet i pavarur dhe objektiv i sigurimit dhe konsultimit i projektuar për të shtuar vlerën dhe për të përmirësuar operacionet e një organizate. Profesionet si një Auditor të Brendshëm të Certifikuar janë:

 • AUDITOR I BRENDSHEM
 • AUDITOR I PAJTUESHMËRISË
 • AUDITOR I BRENDSHËM I LARTË
 • AUDITOR I SIGURIMIT TË CILËSISË
 • MENAXHER I AUDITIMIT TË BRENDSHËM
 • KËSHILLTAR I AUDITIMIT TË BRENDSHËM
 • AUDITOR, ISPEKTOR I SHËRBIMEVE
 • AUDITOR I KODIMIT PROFESIONAL
 • DREJTOR I AUDITIMIT TË BRENDSHËM
 • MENAXHERI I SIGURIMIT TË CILËSISË
 • KOORDINATOR I MENAXHIMIT TË RISKUT
 • ANALIST I KONTROLLIT TË BRENDSHËM
 • AUDITOR I IT
 • SHEF I AUDITIMIT
 • AUDITOR I JASHTËM
 • AUDITOR I TË ARDHURAVE
 • EKAZMINER I PAJTUESHMËRISË
 • AUDITOR FINANCIAR / ANALIST

Apliko Online: Kliko Këtu

Shikime 1093
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC