Hotel Gorenje

Kamarier/e (2)

	 	 

Mundësi punësimi në HOTEL GORENJE – Prishtinë

Kamarier/e - 2 vende të lira

  • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
  • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
  • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të kontaktojnë  në numrin kontaktues - 049 77 77 60

Hotel Gorenje

Shikime 2574
Kategoria Hoteleri
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC