TerraStone

Punonjës në fabrikë për prodhim

	 	 

TerraStone Kosova

Kompani botërore në përpunimin dhe prodhimin e Mermerit, Granitit dhe Gurëve Natyral,

Shpall konkurs për vende pune: Punonjës në fabrikë për prodhim

Kriteret

  • Përvojë pune në fusha të ngjajshme
  • Aftësi të mira në punë grupore
  • I gatshëm për trajnime të ndryshme
  • Të ketë shkollën e mesme
  • Paga ofrohet mbi mesataren e pagave në Kosovë
  • Trajnime për stafin për punët në fabrikë
  • Ambient i sigurtë pune me kushte bashkëkohore

Dërgoni CV në info@terrastonekosova.com ose tel në +383 44 651 656

Adresa: Milloshev, Obiliq

Tags
Shikime 2608
Kategoria Të tjera
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC