AGS sh.p.k

Vende të lira të punës (5)

	 	 

Allmakes Global Services NPSH me adresë në Parkun e Biznesit të Drenasit shpall konkurs për:

 • Depoist (depo e pjeseve rezerve te automjeteve)
 • Ndihmës Depoist
 • Mekanik
 • Ndihmes Mekanik
 • Autolares

Kriteret:

 • Te kete njohuri te punes ne depo/Servis
 • Se paku 2 vjet pervoje pune ne Depo dhe Servis.
 • Njohja e punes ne kompjuter
 • Posedim i lejes se vozitjes (kategoria B)

Kushtet per aplikim:

 • Pervoje pune se paku 1 vite me klient.
 • Njohja e gjuhes angleze.
 • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira komunikuese.
 • Te jete e gatshme te punoj me orar fleksibil.

Benefitet:

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre se bashku me referencat ne email adresen hr.allmakes@gmail.com dhe shenoni poziten qe aplikon.

Afati i dorëzimit të CV është data 20 Shkurt 2020 

Shikime 1531
Kategoria Të tjera
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC