Dibarcom

Vende të lira të punës (8)

	 	 

Kompania “Dibarcom L.L.C” që merret me IT dhe Telekomunikacion shpallë konkurs për praktikë me mundësi punësimi në pozitat:

 • Administratë                                 (1 pozitë)
 • IT dhe Telekomunikacionit       (2 pozita)
 • Marketing                                      (2 pozitë)
 • Shitje                                               (2 pozitë)
 • Pastruese                                       (1 pozitë)

Administratë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon punën në administratë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv;
 • Kujdeset për dokumentacionin e zyrës;
 • Menaxhon email-at zyrtare të kompanisë;
 • Organizon takimet dhe pranon mysafirët;
 • Kryen punë të tjera varësisht nga kërkesat e drejtorit ekzekutiv;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikas/e në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);
 • PËRPARËSI NJOHJA E MIRË E GJUHËS ANGLEZE

IT dhe Telekomunikacionit 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Tekniku duhet të jetë profesional, me përvojë, i besueshëm dhe i aftë që t’i kryej detyrat e dhëna dhe detyrat shtesë në mënyrë profesionale dhe brenda periudhës së pranueshme kohore.
 • Te ketë aftësi te mira fizike
 • Të jetë në gjendje të kryej instalime dhe riparime te ndryshme ne lëmine e telekomunikacionit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikase në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);
 • PËRPARËSI NJOHJA E MIRË E GJUHËS ANGLEZE

Marketing dhe Shitje

 • Të kenë shkathtësi të mira komunikatave
 • Të kenë ide inovative
 • Të jenë në gjendje të përdorë dhe përgatis plane, prezantime etj. të produkteve tona
 • Të kenë njohuri të mira të ligjeve të aplikuara për taksa
 • Të jenë të besueshëm dhe transparente ndaj punëdhënësit
 • Të jenë në gjendje të mbajnë dhe të ruajnë informacionet e punës për vete
 • PËRPARËSI NJOHJA E MIRË E GJUHËS ANGLEZE

Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pastron hapësirat e brendshme të zyrës, me angazhim të paktën një herë në javë.

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaja dhe letrën motivuese në email-in: office.dibarcom@gmail.com. Ose na kontaktoni në njërin nga numrat tanë:

+383 44 115 399, +383 38 723 838, data e fundit për aplikim është 28.02.2020

Vërejtje:

Vetëm kandidatet që përmbushin kërkesat do të ftohen për intervistë.

Shikime 5446
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC