Teleperformance

Call Agent, Mitarbeiter – Inbound (M/F)

	 	 

Për ty që flet Gjermanisht

PËRJETO PUNËN TE NR. 1 NË BOTË!

“Teleperformance”, është kompania më e madhe globale e shërbimit ndaj klientëve. Për degën në Prishtinë, jemi në kërkim për:

Call Agent Mitarbeiter– Inbound (M/F)

Detyrat tuaja:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet rreth kontratave (p.sh. vazhdimit, ndryshimit dhe nderprerjes).
 • Informon dhe këshillon rreth produkteve dhe shërbimeve.
 • Kujdesesh përmes telefonit dhe e-mail për klientin e kompanisë lidere në tregun ndërkombëtar
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme.
 • Menaxhon dhe dokumenton me kujdes veprimet dhe proceset.
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të

Profili yt i dëshiruar:

 • Komunikon rrjedhshëm në Gjuhën Gjermane, në të folur dhe shkruar, të pakten niveli B2
 • Ke njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.
 • Ke dëshirë të komunikosh në telefon, je miqësor, bashkëndjen dhe je i/e orientuar kah klienti.
 • E preferueshme përvoja në komunikim me klientë përmes telefonit;
 • Gjen kënaqësi në komunikim me njerëzit dhe në punën ekipore.

Teleperformance i’u ofron:

 • Vend të sigurt të punës - tek Kompania Nr. 1 në botë në këtë industri.
 • Atmosferë të këndshme pune me standard Gjermane
 • Sigurim shëndetësor të mbuluar plotësisht
 • Pagë kompetitive dhe bonuse të produktivitit
 • Udhëheqës të shkëlqyeshëm dhe mundësi që vetë të bëheni njëri prej tyre 

A e kemi nxitur interesimin tënd tani?

Si të Aplikoni

Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut (butonit Apliko). Afati për aplikim është deri më 31 Janar 2020, ora 23:59

Shikime 319
Kategoria Telekomunikim
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC