Horeca

Financier/e, Serviser Teknik

	 	 

Horeca L.L.C shpall konkurs pune per:

 1. Financier/e
 2. Serviser Teknik.

1. Te interesuarit per Financier/e:

 • Te kete mbaruar Bachelor Finance ose Kontabilitet.
 • Te kete pervoje pune mbi 2 vjet.
 • Te kete njohuri te mire per gjuhen angleze.
 • Preferohet te kete njohuri ne njeren prej programeve te kontabilitetit.
 • Te kete aftesite te punoje ne grup

Personat e interesuar duhet te dorezojne ne email riselda@horecaks.com dokumentacionet e meposhtme:

 • Kopje te diplomes se bachelor
 • CV
 • Leter Motivimi
 • Kopje te certifikatave te perfituara
 • Letra te References nga punedhenesi i mehershem.

2. Te interesuarit per Serviser Teknik:

 •  Preferohet shkolla e mesme ose diploma ne elektro
 •  Te kete pervoje pune me servisim te paisjeve te ndryshme elektrike.
 • Te kete aftesi te mira pune dhe fleksibilitet.
 •  Te posedoje patent shoferin (B).
 • Te  kete njohuri te gjuhes angleze.

Dokumentacionet per serviser teknik te dorezohen ne emailin info@horecaks.com

Shikime 2232
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC