Niga Profil SH.P.K

Punëtor në linjen e prodhimit (3)

	 	 

Përshkrimi i punës:
Kompania Niga Profil SH.P.KFushë Kosovë e cila merret me prodhimin Këndeve me Rrjete,
Shpallë konkurs për pozitat:

  • Punëtor në linjen e prodhimit (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Punon ne linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës;

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në fushën e njejtë për të cilen aplikoni;
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese;

Konkursi mbetet i hapur prej: 20.01.2020 - 30.01.2020.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë
të regjionit të Fushe Kosoves, për arsye se vendi i punës do të jetë në Fushe Kosove(Vragoli). Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail: info@nigaprofil.com

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.
Lokacioni i punes: Fushë Kosovë.

Shikime 2251
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC