ITD Prishtinë

Ndihmës Magazine

	 	 

ITD Prishtine shpk shpall konkurs per:

Ndihmës Magazine

Pergjegjesitë:

 • Njeh dhe punon me dokumentacionin që shoqëron hyrjet dhe daljet e
  produkteve në/nga magazina.
 • Shoqëron dhe dorëzon mallin tek klienti
 • Kujdeset për sistemimin e produkteve në magazinë sipas standardeve dhe
  kërkesave teknologjike të tyre.
 • Mirëmban dhe ruan produktet nga dëmtimet.
 • Zbaton Proceduren per Kontrollin e Produkteve
 • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe
  raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre.

Kriteret:

 • Shkollimi I mesem, e preferuar te kete diplomë universitare.
 • Te kete njohuri ne paisjet e IT-se
 • Se paku 3 vjet pervoje pune ne Magazine
 • Njohja e punes ne kompjuter
 • Posedim i lejes se vozitjes (kategoria B)

Aftesi tjera

 • Aftesi te mira komunikuese.
 • Aftesi te mira organizative dhe sistemuese
 • Te jete I gatshem te punoje nen presion

Kompania ofron keto kushte:

 • Orari i punes: e Hene – e Premte (40 ore ne jave)
 • Pagë konkurruese në treg.
 • 20 dite pushim vjetor ne vit, dhe te gjitha lejet tjera sipas ligjit.
 • Transport te organizuar per punonjesit Prishtine- Kompani
 • Mundësi për zhvillim profesional.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV dhe dokumentet tjera shtese, si Certifikata te shkollimit, trajnimeve etj, ne email adresen: humanresources@itd-ks.com

Ju lutem, te specifikohet pozita ne subject kur te aplikoni!

Afati I fundit per aplikim eshte data: 31.01.2020

Shikime 2669
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC