Restaurant Freskia

Menaxher, Kuzhinier, Kamarier

	 	 

Restaurant Freskia në Gërmi hap konkurs për keto pozita:

 1. Menaxher
 2. Kuzhinier
 3. Kamarier

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Menaxher

 • Organizimi dhe përgjegjesia në mbarëvajtjen e punëve;
 • Organizimi i stafit dhe delegimi i punëve;
 • Përgatitja dhe përpunimi i raporteve ditore dhe mujore;
 • Kontrollimi i procesit të shërbimit dhe mikëpritjes ndaj konsumatorëve;
 • Kontrollimi i kualitetit;

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Kuzhinier

 • Të ketë njohuri për përgatitjen e ushqimeve të ndryshme.
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
 • Komunikon me pjesën tjetër të stafit për kërkesat e klientëve

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Kamarier

 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
 • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Kualifikimet:

 • Shkollim i lartë professional
 • Te keni aftesi te mira komunikative, te organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes se problemeve
 • Preferohet se paku 2 vite pervoje pune
 • Te keni njohuri elementare kompjuterike
 • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibiliteti

Te gjitha kandidatet e interesuar mund te aplikojne perms emailit: granitk1@gmail.com apo perms numrit te kontaktit 049 39 39 59

Shikime 2271
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC