NewCo Ferronikeli Complex

Operator në Eskavator

	 	 

Ferronikeli Header

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Operator në Eskavator

Departamenti: Departamenti i Prodhimit

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Përmbledhja e Pozicionit: Operatori në Eskavator duhet të sigurohet që të operoj në përputhje me standardet dhe rregulloret e kompanisë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Operon me Eskavator sippas standardeve dhe rregulloreve te kompanisë
  • Kontrollon Eskavatorin sipas procedurave standarde të operimit për të siguruar vazhdueshmërinë e punës
  • Kryen zbrazje dhe pastrim efektivë të vagonave me xehe
  • Operon sipas udhëzimeve nga eprorët, duke përfunduar çdo detyrë në mënyrë të sigurtë dhe efikase
  • Kryen edhe detyra tjera shtesë me eskavatorë sipas nevojes

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme
  • Të ketë përvoje pune si operator në Eskavator së paku 3 vitet e fundit, poashtu kategorinë përkatëse për operim me makineri te rënda
  • Të posedoj kategorin “B” të vozitjes ( kategoria “C” e dëshiruar)
  • Njohuri për mirëmbajtje bazike të makinerisë së rëndë
  • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 22/01/2020, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin

“Operator në Eskavator”

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Ferronikeli Footer

Shikime 3443
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC